Thuis Opleidingen

Menu
mbo pedagogisch medewerker kinderopvang

MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang

	MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang

 

De MBO-opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang volg je flexibel en op je eigen manier bij het NTI! Direct starten kan, schrijf je vandaag nog in!

 

Opleiding Informatie: MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Wil je graag werken met kinderen van 0 tot 12 jaar oud? Dat kan met de opleiding MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang. Je leert accuraat en gedisciplineerd handelen. Bovendien zit er een startdag en een stagevoorbereidingsdag bij inbegrepen! Aan het eind van de opleiding kun je de begeleiding en ondersteuning van kinderen ten uitvoer brengen in een team en kun je aan het werk als pedagogisch werker bij een kinderdagverblijf.Daarom kies je voor MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.