Thuis Opleidingen

Menu
hbo module organisatiepsychologie

HBO module Organisatiepsychologie

	HBO-module Organisatiepsychologie

 

Start nu een HBO-module Organisatiepsychologie van Hogeschool NTI en volg onderdelen van onze HBO-opleidingen als losse vakken. Schrijf je snel in!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Organisatiepsychologie

categorie: Psychologie

"De cultuur van een organisatie en hoe er wordt gecommuniceerd beïnvloeden hoe medewerkers zich gedragen. In de HBO-module Organisatiepsychologie van Hogeschool NTI bekijk je de relatie tussen individu en organisatie vanuit meerdere invalshoeken en maak je kennis met verschillende soorten bedrijfsculturen en groepsgedrag. Ook besteed je aandacht aan communicatieprocessen en methoden om de arbeidsproductiviteit te beïnvloeden. Schrijf je nu in voor deze interessante opleiding! Na het afronden van deze korte module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Organisatiepsychologie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Onderdeel van diverse erkende HBO-opleidingen 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Organisatiepsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.