Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma rechten jaar 1 klassikaal

Kort HBO programma Rechten jaar 1 Klassikaal

	Kort HBO-programma Rechten jaar 1 Klassikaal

 

"Start met het eerste jaar van HBO Rechten, nu met klassikale lessen Wanneer je kiest voor het korte HBO-programma Rechten jaar 1 Klassikaal, dan ga je aan de slag met het eerste jaar van de erkende opleiding Rechten."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Rechten jaar 1 Klassikaal

categorie: Recht en Juridisch

"Wanneer je kiest voor het korte HBO-programma Rechten jaar 1 Klassikaal, ga je aan de slag met het eerste jaar van de wettelijk erkende opleiding HBO Rechten van het NTI. Je maakt kennis met de onderwerpen Juridische Vaardigheden, Het juridisch perspectief, De onderneming en Het juridisch proces. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je de propedeuse. Je kunt vervolgens doorstromen naar het tweede jaar van de volledige opleiding HBO Rechten.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Rechten jaar 1 Klassikaal van het NTI:

  • Inclusief vakliteratuur
  • Intensieve klassikale begeleiding
  • Eenvoudig je propedeuse halen

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Rechten jaar 1 Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.