Thuis Opleidingen

Menu
hbo module adviesvaardigheden

HBO module Adviesvaardigheden

	HBO-module Adviesvaardigheden

 

Hoe zorg je ervoor dat jouw adviezen overgenomen worden in een organisatie? In de module Adviesvaardigheden leer je alles over goed en zinvol adviseren.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Adviesvaardigheden

categorie: Marketing en Communicatie

"Een adviseur heeft meestal geen directe invloed op de besluiten binnen een organisatie en moet daarom in staat zijn de besluitvorming zo te beïnvloeden dat het advies wordt overgenomen. Wil je zorgen dat jouw advies wordt overgenomen? Volg dan de HBO-module Adviesvaardigheden. Je leert over welke kwaliteiten een goede adviseur beschikt, welke adviesstijlen er zijn en hoe je omgaat met weerstand. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Adviesvaardigheden van het NTI:

  • 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Bedrijfskundige Informatica 
  • Inclusief vakliteratuur en praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Adviesvaardigheden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.