Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma openbaar bestuur

Kort HBO programma Openbaar bestuur

	Kort HBO-programma Openbaar bestuur

 

"Volg het korte HBO-programma Openbaar bestuur in een half jaar! Leer het openbaar bestuur kennen met het speciaal ontwikkelde korte HBO-programma Openbaar bestuur van Hogeschool NTI. Schrijf je vandaag nog in!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Openbaar bestuur

categorie: Recht en Juridisch

"Wil je het openbaar bestuur leren kennen? Dan volg je het speciaal ontwikkelde korte HBO-programma Openbaar bestuur. Je leert onder andere meer over procedures en het politieke spel. Je maakt kennis met de vele wetten en regels die ons land kent en hoe je deze moet toepassen. Het korte HBO-programma Openbaar bestuur rond je al in binnen een half jaar af. Maak deze verdiepingslag in jouw functie en start vandaag nog!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Openbaar bestuur van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Openbaar bestuur

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.