Thuis Opleidingen

Menu
italiaans voor beginners

Italiaans voor beginners

	Italiaans voor beginners

 

Wil je goed en snel Italiaans leren spreken, verstaan en schrijven? Schrijf je dan vandaag nog in voor cursus Italiaans voor beginners van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Italiaans voor beginners

categorie: Talen

"Wil je Italiaans leren? Bijvoorbeeld voor je werk of omdat je er graag op vakantie gaat? Met de cursus Italiaans van het NTI heb je deze temperamentvolle taal snel onder de knie. In de 64 praktijkgerichte lessen leer je stap voor stap spreken, schrijven, lezen en luisteren voor beginners. Na afloop van de cursus beheers je de taal zodanig dat je je prima kunt redden in veel voorkomende situaties uit het dagelijks leven. Schrijf je dus snel in voor onze cursus Italiaans en bereid je voor op je eerste Italiaanse les!Daarom kies je voor Italiaans voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Beheers ruim 1500 Italiaanse woorden
  • In korte tijd Italiaans leren lezen, 
    spreken en schrijven

"

 

Studiegids aanvragen: Italiaans voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.