Thuis Opleidingen

Menu
hbo module gemeenterecht

HBO module Gemeenterecht

	HBO-module Gemeenterecht

 

"De HBO-module Gemeenterecht volg je bij het NTI Leer hoe de democratie is geborgd en hoe de grondrechten binnen een gemeentelijke organisatie werken met de HBO-module Gemeenterecht."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Gemeenterecht

categorie: Recht en Juridisch

"Hoe de democratie is geborgd en hoe de grondrechten binnen een gemeentelijke organisatie werken, leer je allemaal tijdens de HBO-module Gemeenterecht van het NTI. Na afronding van deze losse module van de NTI-opleiding HBO Rechten weet je precies waar de burgemeester bij aanwezig moet zijn en welke verschillen in taken er zijn tussen bijvoorbeeld de griffier en de secretaris. Deze HBO-module is bij uitstek leerzaam voor juridisch medewerkers, gemeentejuristen en beleidsmedewerkers bij de gemeente. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat!Daarom kies je voor HBO-module Gemeenterecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Rechten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Gemeenterecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.