Thuis Opleidingen

Menu
internationale communicatie

Internationale communicatie

	Internationale communicatie

 

Wil je de Engelse, Duitse en Franse taal professioneel beheersen? Dan past de NTI-opleiding Internationale communicatie uitstekend bij je!

 

Opleiding Informatie: Internationale communicatie

categorie: Marketing en Communicatie

"Internationale communicatie komt bij steeds meer bedrijven voor. Om succesvol met internationale relaties om te gaan is het belangrijk de taal te beheersen en de cultuur van het land te kennen. De opleiding Internationale communicatie leert je de geheimen van de Engelse, Duitse en Franse taal. Zo komt je altijd goed voor de dag wanneer je met internationale zakenrelaties werkt. Nadat je de opleiding hebt afgerond, zijn je communicatievaardigheden op MBO-niveau ontwikkeld.Daarom kies je voor Internationale communicatie van het NTI:

  • Inclusief cd's met voorbeelddialogen
  • Professioneel Engels, Frans en Duits leren
  • Haal een waardevol MBO-certificaat
"

 

Studiegids aanvragen: Internationale communicatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.