Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject concept en branding

HBO orientatietraject Concept en Branding

	HBO-orientatietraject Concept en Branding

 

Wil jij je orienteren op het gebied van Lifestyle concepting? Maak binnen 6 maanden kennis met deze uitstroomvariant van Commerciele Economie bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Concept en Branding

categorie: Marketing en Communicatie

"Je wilt nieuwe merken neerzetten voor lifestyleproducten? Tijdens het Oriëntatietraject HBO Concept en branding krijg je een grondige voorbereiding op de taken die je als marketeer in de lifestylebranche gaat uitvoeren. Je leert alles van het bepalen van de behoeften van de consument tot het positioneren van lifestyleproducten door het inzetten van verschillende media. Tijdens de opleiding hoef je geen stage te lopen en na afronding kun je direct instromen in de volledige HBO-opleiding Concept en branding. Schrijf je nu in als je wilt werken in lifestylemarketing!Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Concept en Branding van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal en 1 praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Concept en Branding

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.