Thuis Opleidingen

Menu
specifieke anatomie fysiologie pathologie en orthopedie

Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie

	Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie

 

Heb jij interesse in het menselijk lichaam? Leer alles over het bekken, de heupen, knieen en voeten in deze korte cursus van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie

categorie: Gezondheid

"Ben je geïnteresseerd in het menselijk lichaam? En dan vooral in de bouw van het bekken, de heupen, knieën en voeten? Volg dan de cursus Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie van het NTI. De bouw van lichaamsdelen wordt ook wel de anatomie genoemd. Naast de anatomie krijg je les in fysiologie (zenuwen en spieren), pathologie (ziektebeelden) en orthopedie (aandoeningen aan de voeten). Als je deze cursus hebt afgerond, kunt je problemen vaststellen en een behandelplan opzetten. Start vandaag nog!Daarom kies je voor Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.