Thuis Opleidingen

Menu
mens arbeid en samenleving

Mens, arbeid en samenleving

	Mens, arbeid en samenleving

 

Welke maatschappelijke veranderingen zijn er, wie worden hierdoor getroffen en hoe ga je hiermee om? Je leert het in deze korte cursus van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Mens, arbeid en samenleving

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Honderd jaar geleden was de maatschappij heel anders dan nu. Maar de veranderingen zijn niet opgehouden. Denk aan de globalisering, de multiculturele samenleving of het internet. Welke maatschappelijke ontwikkelingen zijn er nu? En wat zijn hun gevolgen? In de cursus Mens, arbeid en samenleving van het NTI maak je kennis met deze ontwikkelingen en de verschillende ideeën die mensen daarover hebben. Ook leer je hoe het welzijnswerk de politiek kan beïnvloeden om misstanden aan te pakken. Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor Mens, arbeid en samenleving van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Mens, arbeid en samenleving

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.