Thuis Opleidingen

Menu
hbo module organisatie en management spd

HBO module Organisatie en Management (SPD)

	HBO-module Organisatie en Management (SPD)

 

Wil jij je verdiepen in een specifiek vakgebied? Volg dan een HBO-module bij het NTI. Je studeert flexibel en op je eigen manier!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Organisatie en Management (SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Bedrijven en organisaties veranderen voortdurend en processen die het ene moment nog effectief zijn, kunnen het volgende inefficiënt zijn geworden. Wil je goede handvatten om bedrijfsprocessen optimaal in te richten? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Organisatie en Management van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In deze korte opleiding leer je de theoretische inzichten vertalen naar een praktische toepassing. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende en veelgevraagde certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Organisatie en Management (SPD) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Organisatie en Management (SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.