Thuis Opleidingen

Menu
hbo module persoonlijkheidsleer klassikaal

HBO module Persoonlijkheidsleer Klassikaal

	HBO-module Persoonlijkheidsleer Klassikaal

 

"Persoonlijkheidsleer Klassikaal - Een HBO-module volgen bij het NTI Volg de HBO-module Persoonlijkheidsleer Klassikaal van het NTI en maak kennis met verschillende theorieen over persoonlijkheid en het leren bij het NTI."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Persoonlijkheidsleer Klassikaal

categorie: Psychologie

"In de HBO-module Persoonlijkheidsleer Klassikaal staan de verschillende theorieën over persoonlijkheid centraal. Deze module is onderdeel van de erkende opleiding HBO Toegepaste Psychologie. Wanneer je het certificaat voor deze module hebt gehaald, heb je een gedeelte van de volledige opleiding afgerond. Hiervoor kun je vrijstelling krijgen indien je doorstroomt. Om je extra te stimuleren zijn klassikale lessen opgenomen in het programma. Zo studeer je flexibel en met intensieve begeleiding van een zeer ervaren docent. Start nu!Daarom kies je voor HBO-module Persoonlijkheidsleer Klassikaal van het NTI:

  • Studieduur 3 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Persoonlijkheidsleer Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.