Thuis Opleidingen

Menu
situationeel leidinggeven

Situationeel leidinggeven

	Situationeel leidinggeven

 

Wil je jouw manier van leidinggeven afstemmen op jouw medewerkers? Dan sluit de training Situationeel leidinggeven van het NTI perfect aan op jouw wensen.

 

Opleiding Informatie: Situationeel leidinggeven

categorie: Management

"Zoals iedereen anders werkt, reageert ook iedereen anders op leidinggeven. Een manager doet er goed aan om per individu te kijken hoe zijn medewerkers optimaal kunnen functioneren. Met de training Situationeel leidinggeven ontwikkel je een eigen visie op leidinggeven. Je kunt jouw manier van leidinggeven aanpassen op verschillende medewerkers, om het beste uit hen naar boven te halen. Na het succesvol afronden van de training, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Situationeel leidinggeven van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 5 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Situationeel leidinggeven

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.