Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject sociaal pedagogische hulpverlening klassikaal

HBO-orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal

	HBO-orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal

 

"Maak kennis met de opleiding Sociaal Pedagogische hulpverlening Wil je aan de slag met het HBO Orientatie Sociaal Pedagogische Hulpverlening? En heb je behoefte aan klassikale lessen? Start dan nu bij het NTI."

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wil je graag een professionele bijdrage leveren aan de maatschappij? Als SPH’er ben je een sleutelfiguur voor mensen die zijn aangewezen op een sociaal pedagogisch hulpverlener. In het oriëntatietraject komen onderwerpen aan de orde als contactleggen, psychologische stromingen, visieontwikkeling en een zelfportret. Je volgt klassikale lessen voor extra intensieve begeleiding en je krijgt les van een zeer ervaren docent. Wanneer je dit oriëntatietraject hebt afgerond, ben je in het bezig van 30 EC en een erkend certificaat.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Les in kleine groepen
  • Inclusief vakliteratuur
  • 30 EC

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.