Thuis Opleidingen

Menu
hbo module interviewen

HBO module Interviewen

	HBO-module Interviewen

 

"De HBO-module Interviewen leert je alles over interviewtechnieken! Om de juiste informatie naar boven te krijgen, is een goed interview noodzakelijk. Doe deze kennis op met de HBO-module Interviewen van het NTI!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Interviewen

categorie: Marketing en Communicatie

"Om de juiste informatie naar boven te krijgen, is een goed interview noodzakelijk. De HBO-module Interviewen van het NTI leert je waar een goed interview aan voldoet en hoe het gesprek tot stand komt. Door verschillende voorbeelden wordt er aandacht besteed aan alle soorten interviews, gespreksvoering en mogelijke categorieën zoals politici, artiesten en kinderen. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden en na afloop je behaalde studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Communicatie. Schrijf je snel in!Daarom kies je voor HBO-module Interviewen van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Communicatie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Interviewen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.