Thuis Opleidingen

Menu
mbo verzorgende ig ism zadkine

MBO Verzorgende IG i.s.m. Zadkine

	MBO Verzorgende IG i.s.m. Zadkine

 

Wil je starten met de MBO-opleiding Verzorgende IG en heb je behoefte aan klassikale lessen? Dan ben je bij het NTI aan het goede adres.

 

Opleiding Informatie: MBO Verzorgende IG i.s.m. Zadkine

categorie: Gezondheid

"Ben jij zorgzaam en leg je gemakkelijk contact met mensen? Als Verzorgende IG ondersteun je de zorgvrager bij persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, het ontwikkelen van vaardigheden en de dagbesteding. Deze opleiding staat volledig in het teken van zorg verlenen. Wanneer je de MBO-opleiding Verzorgende IG hebt afgerond, kun je doorstromen naar MBO Verpleegkunde of je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de verpleging, verzorging, thuiszorg of gehandicaptenzorg.Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG i.s.m. Zadkine van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Klassikale bijeenkomsten
  • Binnen 1,5 jaar een erkend diploma

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Verzorgende IG i.s.m. Zadkine

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.