Thuis Opleidingen

Menu
hbo module organisatiepsychologie klassikaal

HBO module Organisatiepsychologie Klassikaal

	HBO-module Organisatiepsychologie Klassikaal

 

"HBO-module Organisatiepsychologie nu met klassikale lessen! Start nu met de HBO-module Organisatiepsychologie Klassikaal! Intensieve begeleiding en flexibel studeren. Start nu bij het NTI!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Organisatiepsychologie Klassikaal

categorie: Psychologie

"Het functioneren van mensen in organisaties staat centraal in de HBO-module Organisatiepsychologie Klassikaal van het NTI. Wanneer je kennis hebt van psychologie, weet je ook hoe je mensen kunt beïnvloeden en kunt sturen. Dit komt dan ook uitgebreid aan de orde in deze interessante module. Je wordt intensief begeleid door een ervaren docent tijdens de klassikale lessen die onderdeel uitmaken van deze module. Wanneer je de module succesvol hebt afgerond, krijg je 6 EC en vrijstelling voor deze module in de volledige HBO-opleiding Toegepaste Psychologie.Daarom kies je voor HBO-module Organisatiepsychologie Klassikaal van het NTI:

  • Studieduur 3 maanden
  • 6 EC
  • Inclusief vakliteratuur
  • Klassikale lessen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Organisatiepsychologie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.