Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding directiesecretaresse

Basisopleiding Directiesecretaresse

	Basisopleiding Directiesecretaresse

 

Houd je ervan om de spin in het web te zijn van een organisatie? De basisopleiding Directiesecretaresse van het NTI is net zo veelzijdig als het beroep!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Directiesecretaresse

categorie: Administratie en Economie

"Houd je ervan om de spil in het web te zijn van een organisatie? De basisopleiding Directiesecretaresse van het NTI is net zo veelzijdig als het beroep. Een directiesecretaresse ondersteunt en adviseert de directie, managers en het managementteam. Je vindt het prettig om contacten te onderhouden en kennis te delen? Vind je het daarnaast belangrijk dat je ook zelf initiatief kunt nemen, ideeën kunt stimuleren en indien nodig verbetervoorstellen kunt doen? Dan is het beroep van directiesecretaresse je op het lijs geschreven!Daarom kies je voor Basisopleiding Directiesecretaresse van het NTI:

  • Voordelig lesgeld incl. het beste studiemateriaal
  • Je kunt iedere dag starten
  • Begeleiding door een persoonlijke mentor
  • Flexibele examinering & hoge slagingspercentages
  • Geen stage
"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Directiesecretaresse

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.