Thuis Opleidingen

Menu
portugees voor beginners

Portugees voor beginners

	Portugees voor beginners

 

Wil je jeverstaanbaar maken tijdens je vakanties in Portugal? Start dan nu met de taalcursus Portugees voor beginners van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Portugees voor beginners

categorie: Talen

"Behalve in Portugal wordt het Portugees ook in Brazilië gesproken, een prachtige vakantiebestemming die voor West-Europa ook in economisch opzicht steeds belangrijker wordt. De beide talen wijken in enkele opzichten iets van elkaar af en de cursus Portugees voor beginners van het NTI besteedt daarom ruim voldoende aandacht aan deze verschillen. Je ontwikkelt een goede spreek- en luistervaardigheid en leert ruim 1.500 woorden en uitdrukkingen. Schrijf je nu in voor deze praktijkgerichte cursus en praat met Portugezen en Brazilianen over de meeste dagelijkse onderwerpen, schrijf brieven en e-mails en lees boeken, tijdschriften en kranten!Daarom kies je voor Portugees voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgericht met CD's
  • Snel en goed Portugees leren
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal
  • Leer ruim 1500 Portugeese woorden

"

 

Studiegids aanvragen: Portugees voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.