Thuis Opleidingen

Menu
zelf klussen

Zelf klussen

	Zelf klussen

 

Nooit meer een klusser in huis halen, maar altijd zelf de klussen uit kunnen voeren? Start dan vandaag met de cursus Zelf klussen van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Zelf klussen

categorie: Huis en Tuin

"Nooit meer een klusser in huis halen, maar altijd zelf de klussen uit kunnen voeren? Start dan vandaag met de cursus Zelf klussen van het NTI. Je leert tijdens deze praktijkgerichte NTI-cursus om te gaan met de verschillende soorten gereedschap en bevestigingsmiddelen. Eenvoudige en moeilijke klussen passeren de revue. Je ontvangt tips en trucs voor alledaagse klusproblemen. Daarbij is het materiaal samengesteld samen met de Consumentenbond, je bent dus verzekerd van degelijk studiemateriaal!Daarom kies je voor Zelf klussen van het NTI:

  • Huur geen klusbedrijf meer in,
    maar doe het zelf!
  • De cursus is samengesteld
    i.s.m. de Consumentenbond
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Zelf klussen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.