Thuis Opleidingen

Menu
spoedcursus office 2003 2007

Spoedcursus Office 2003-2007

	Spoedcursus Office 2003-2007

 

Met de Spoedcursus Office 2003 - 2007 van het NTI ben je binnen 2 maanden geheel op de hoogte van wat de programma's uit het office-pakket bieden.

 

Opleiding Informatie: Spoedcursus Office 2003-2007

categorie: Informatica, PC en Internet

"Leer binnen 2 maanden professioneel omgaan met Microsoft Office! Tegenwoordig wordt er van studenten en werknemers verwacht dat ze een basiskennis hebben van de Officeprogramma’s Word, Outlook, Excel en Powerpoint. Als je betere kansen wilt op de arbeidsmarkt of een vliegende start wilt maken in je nieuwe baan, dan is de spoedcursus Office van het NTI de perfecte manier om dat te bereiken. In het praktijkgerichte lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van de unieke Visual Steps-methode waarmee je eenvoudig, zelfstandig en in je eigen tempo de lesstof behandelt. Start daarom vandaag nog met deze spoedcursus.Daarom kies je voor Spoedcursus Office 2003-2007 van het NTI:

  • Inclusief een gratis exemplaar van het
    computertijdschrift Tips en Trucs
  • Af te ronden in 2 maanden

   "

 

Studiegids aanvragen: Spoedcursus Office 2003-2007

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.