Thuis Opleidingen

Menu
mbo secretaresse

MBO Secretaresse

	MBO Secretaresse

 

Wil je aan de slag als secretaresse maar heb je nog niet het benodigde diploma? Start vandaag nog met de MBO-opleiding Secretaresse van het NTI!

 

Opleiding Informatie: MBO Secretaresse

categorie: Administratie en Economie

"Wil je graag secretaresse worden? Begin dan met MBO Secretaresse op niveau 3! In dit dienstverlenende en ondersteunende beroep is het belangrijk om professioneel te zijn. Een secretaresse doet tegenwoordig veel meer dan alleen maar routinematige taken, het is een op zichzelf staande functie met eigen verantwoordelijkheden. Daar helpt de opleiding MBO Secretaresse je bij. Je leert in een korte tijd hoe je het beste kunt plannen en communiceren, maar ook bijvoorbeeld hoe je met cultuurverschillen om moet gaan.Daarom kies je voor MBO Secretaresse van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Secretaresse

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.