Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma leisuremanagement toerisme en recreatie

Kort HBO programma Leisuremanagement/Toerisme en recreatie

	Kort HBO-programma Leisuremanagement/Toerisme en recreatie

 

"Het korte HBO-programma Leisuremanagement/Toerisme en recreatie! Leer beter toeristisch managen met het korte HBO-programma van het NTI. Flexibel studeren op je eigen manier. Start vandaag nog!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Leisuremanagement/Toerisme en recreatie

categorie: Toerisme en Cultuur

"Het korte HBO-programma Leisuremanagement/Toerisme en recreatie van Hogeschool NTI is tweeledig van aard: er is veel aandacht voor toeristisch management en bedrijfsvoering en daarnaast voor taal. Je krijgt Engels en Spaans plus een derde taal naar keuze: Frans of Duits. In de managementopleiding Leisuremanagement/Toerisme en recreatie staan de volgende thema’s centraal: toeristisch management, moderne vreemde talen en bedrijfsvoering. Wil jij meer kennis opdoen over managen in de toeristische sector? Dan is dit korte HBO-programma Leisuremanagement/Toerisme en recreatie de perfecte keus voor jou. Schrijf je direct in!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Leisuremanagement/Toerisme en recreatie van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Leisuremanagement/Toerisme en recreatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.