Thuis Opleidingen

Menu
gespreksvoering met kinderen

Gespreksvoering met kinderen

	Gespreksvoering met kinderen

 

Wanneer je inzicht wilt krijgen in de communicatieve wereld van een kind, ben je bij de training Gespreksvoering met kinderen aan het juiste adres!

 

Opleiding Informatie: Gespreksvoering met kinderen

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Gesprekken voeren met kinderen lijkt vaak erg eenvoudig. Toch is dit niet altijd het geval. Volwassenen en kinderen begrijpen elkaar namelijk lang niet altijd. Werk je met kinderen en wil je inzicht krijgen in de communicatieve wereld van een kind? Dan past de training Gespreksvoering met kinderen uitstekend bij jou. Je leert hoe je in contact kunt treden met kinderen en daadwerkelijk naar hen kunt luisteren. Wanneer je de training succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Gespreksvoering met kinderen van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 2 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Gespreksvoering met kinderen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.