Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toegepaste psychologie jaar 1 klassikaal psychologie en gezondheid

Kort HBO programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal Psychologie en gezondheid

	Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Psychologie en gezondheid

 

"Het eerste jaar HBO-opleiding Psychologie en Gezondheid Klassikaal Wil jij starten met het eerste jaar van de HBO-opleiding Psychologie en gezondheid? Dan ben je bij het NTI aan het juiste adres. Nu met klassikale lessen!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Psychologie en gezondheid

categorie: Psychologie

"Start nu met het korte HBO-programma Psychologie en gezondheid jaar 1 Klassikaal! Je schrijft jezelf in voor een flexibele opleiding met intensieve klassikale begeleiding. Je docent staat altijd klaar om je te helpen en je studeert samen met je medestudenten. In dit eerste jaar van de opleiding Psychologie en gezondheid Klassikaal ga je onder andere aan de slag met de onderwerpen Inleiding in de psychologie, Diagnostische cyclus en Ontwikkeling van de mens. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je de propedeuse en kun je doorstromen naar het tweede jaar van de volledige Bacheloropleiding Psychologie en gezondheid.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Psychologie en gezondheid van het NTI:

  • Intensieve klassikale begeleiding
  • Inclusief vakliteratuur
  • 60 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Psychologie en gezondheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.