Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma business en beleid

Kort HBO programma Business en Beleid

	Kort HBO-programma Business en Beleid

 

"Kort HBO-programma Business en Beleid Meer leren over Internationale Marketing en International Business? Marketing en verkoop komen allebei nadrukkelijk aan bod tijdens deze NTI studie."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Business en Beleid

categorie: Administratie en Economie

"Hoe positioneer en verkoop je producten op een buitenlandse markt? Met het korte HBO-programma Business en Beleid van Hogeschool NTI leer je precies welke strategieën er zijn voor internationaal zakendoen en praktische positionering in het buitenland. Je wordt ingewijd in exportstrategieën, internationaal betalingsverkeer, marktonderzoek en marktanalyse, maar ook in product- en servicemanagement, distributie, prijs en e-business en e-commerce vanuit een internationaal perspectief. Je behaalt een erkend certificaat en kunt met behoud van studiepunten doorstromen naar de volledige HBO-opleiding European Studies. Interessant? Start nu met dit internationaal georiënteerde traject!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Business en Beleid van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Business en Beleid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.