Thuis Opleidingen

Menu
teamrolmanagement

Teamrolmanagement

	Teamrolmanagement

 

Aan de slag met het samenstellen van goed functionerende teams? Schrijf je dan in voor de training Teamrolmanagement van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Teamrolmanagement

categorie: Marketing en Communicatie

"Kun je een team samenstellen dat optimaal functioneert? Om een goedlopend team te kunnen vormen is het belangrijk om een duidelijke rol voor ogen te hebben. Daarvoor is inzicht in verschillende teamrollen van groot belang. Dit inzicht krijg je dankzij de training Teamrolmanagement van het NTI. Je leert jouw eigen rol kennen en mensen in de juiste rol te plaatsen. Wanneer je de training Teamrolmanagement van het NTI succesvol afrondt, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Teamrolmanagement van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 5 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Teamrolmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.