Thuis Opleidingen

Menu
organisatiepsychologie

Organisatiepsychologie

	Organisatiepsychologie

 

Deze cursus leer je op welke manier het gedrag van medewerkers beïnvloed wordt door de organisatiecultuur en de communicatie binnen een organisatie.

 

Opleiding Informatie: Organisatiepsychologie

categorie: Psychologie

"Wit je meer weten over hoe mensen met elkaar omgaan in een organisatiecultuur? De cursus Organisatiepsychologie biedt een inleiding op de communicatie en omgang van mensen in bedrijven. Je krijgt inzicht in het effect van gedrag en houdingen in bedrijfssituaties. Tevens komen onderwerpen als beloningssystemen en conflicten aan bod. Kortom, wil je leren over psychologie, mens en organisatie, dan is de cursus Organisatiepsychologie een goede basis!Daarom kies je voor Organisatiepsychologie van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 6 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Organisatiepsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.