Thuis Opleidingen

Menu
modestyling met tom sebastian

Modestyling met Tom Sebastian

	Modestyling met Tom Sebastian

 

De NTI-opleiding Modestyling met Tom Sebastian leert je alles over de moderne mode en over de geschiedenis van de mode. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: Modestyling met Tom Sebastian

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Ben je ook zo gefascineerd door mode? Dan is de opleiding Modestyling met Tom Sebastian echt iets voor jou! Tijdens deze veelzijdige opleiding leer je niet alleen hoe trends zich ontwikkelen, maar ook een stukje modegeschiedenis. Aan het eind van deze opleiding heb je inzicht verkregen in de wereld van modestyling. Je hebt geleerd hoe de geschiedenis van de mode zich ontwikkeld heeft en hoe je modeaccessoires kunt combineren tot een unieke outfit.Daarom kies je voor Modestyling met Tom Sebastian van het NTI:Inclusief gratis:

  • Exemplaar van het vakblad 'Kleur & Stijl'

"

 

Studiegids aanvragen: Modestyling met Tom Sebastian

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.