Thuis Opleidingen

Menu
veilig internetten voor kinderen

Veilig internetten voor kinderen

	Veilig internetten voor kinderen

 

Met de cursus Veilig internetten voor kinderen van het NTI leert je kind een eigen website te maken, veilig internetten en blind typen met 10 vingers!

 

Opleiding Informatie: Veilig internetten voor kinderen

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je je kind leren hoe hij of zij veilig en leuk gebruik kan maken van het internet? De cursus Websites maken en veilig internetten voor kinderen leert je dit! Je kind leert veilig computeren, veilig praten met vrienden via e-mail en chat en veilig informatie zoeken op internet. Na voltooiing van deze cursus is je kind in staat om een website te maken en te onderhouden. Daarnaast leren je kind en jij veilig gebruik te maken van het internet en e-mail.Daarom kies je voor Veilig internetten voor kinderen van het NTI:

  • Je kind leert blind typen met tien vingers
  • Binnen enkele weken een eigen website
  • Een certificaat behalen in slechts 4 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Veilig internetten voor kinderen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.