Thuis Opleidingen

Menu
verkorte mbo opleiding onderwijsassistent

Verkorte MBO opleiding Onderwijsassistent

	Verkorte MBO-opleiding Onderwijsassistent

 

Werken in het onderwijs met een SPW-3 diploma? Dan volg je de NTI Doorstroomopleiding SPW-3 naar MBO onderwijsassistent. Al binnen 12 maanden jouw diploma!

 

Opleiding Informatie: Verkorte MBO-opleiding Onderwijsassistent

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Heb je een SPW-3 diploma behaald, maar wil je graag als onderwijsassistent werken? Dan kun je bij het NTI nu terecht voor een verkorte opleiding Onderwijs Assistent. Deze opleiding is speciaal traject gericht op NTI-studenten met een SPW-3 diploma, daarom hoef je minder theoretische examens te doen en loop je minder stage. Het NTI is de eerste die deze verkorte opleiding Onderwijsassistent aanbiedt! Als onderwijsassistent werk je in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs of het volwassenenonderwijs. Ook werken er onderwijsassistenten op de kinderopvang en buitenschoolse opvang. Start vandaag nog met deze veelzijdige doorstroomopleiding van het NTI!Daarom kies je voor Verkorte MBO-opleiding Onderwijsassistent van het NTI:

  • Voordelig lesgeld incl. het beste studiemateriaal
  • Je kunt iedere dag starten
  • Begeleiding door een persoonlijke mentor
  • Flexibele examinering & hoge slagingspercentages

"

 

Studiegids aanvragen: Verkorte MBO-opleiding Onderwijsassistent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.