Thuis Opleidingen

Menu
hbo module internationaal privaatrecht

HBO module Internationaal privaatrecht

	HBO-module Internationaal privaatrecht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Internationaal privaatrecht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Internationaal privaatrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Doordat een groeiend aantal bedrijven en organisaties internationaal opereert, wordt het steeds belangrijker om een goede basiskennis te hebben van de rechtsregels die gelden in internationale situaties. Hierbij gaat het met name om de vraag welke rechter bevoegd is om een uitspraak te doen, welke rechtsregels van welk land gelden en waar het vonnis zal worden uitgevoerd. Schrijf je nu in voor de HBO-module Internationaal privaatrecht van Hogeschool NTI als dit je interesseert! Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Internationaal privaatrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Internationaal privaatrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.