Thuis Opleidingen

Menu
relatiepsychologie

Relatiepsychologie

	Relatiepsychologie

 

Ben je geïnteresseerd in relaties en wil je weten hoe ze tot stand komen? Dan past de cursus Relatiepsychologie van het NTI uitstekend bij jou!

 

Opleiding Informatie: Relatiepsychologie

categorie: Psychologie

"Mensen hebben anderen nodig om zich gelukkig te voelen, maar soms verlopen relaties ook moeizaam. Ben je geïnteresseerd in relaties? Wil je weten hoe ze tot stand komen? Hoe mensen met elkaar communiceren? En waarom het soms misloopt? Dan is de cursus Relatiepsychologie de perfecte keuze voor jou! Aan bod komen onder andere de relatie met jouw partner, familierelaties, vriendschappen, relaties met collega’s en leidinggevenden, relaties met mensen uit andere culturen en contacten via internet. Iedereen heeft wel te maken met meerdere soorten relaties. De cursus past uitstekend bij je wanneer je het fijne wilt weten over relaties. Ook wanneer je in jouw werk regelmatig te maken hebt met verschillende relaties, past deze cursus bij je. Je leert de psychologie achter relaties begrijpen, waar je veel baat bij hebt. Zowel prive als professioneel!Daarom kies je voor Relatiepsychologie van het NTI:

  • Inzicht in mensenlijke omgangsrelaties
  • Praktische tips en trucs voor alledaagse relatieproblemen
  • Begeleiding door een ervaren psycholoog

"

 

Studiegids aanvragen: Relatiepsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.