Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject bedrijfskundige informatica klassikaal

HBO orientatietraject Bedrijfskundige Informatica Klassikaal

	HBO-orientatietraject Bedrijfskundige Informatica Klassikaal

 

"Het HBO Orientatietraject Bedrijfskundige Informatica Klassikaal Wil je een start maken met de HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica? Volg dan dit orientatietraject. Nu met klassikale lessen voor extra begeleiding!"

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Bedrijfskundige Informatica Klassikaal

categorie: Informatica, PC en Internet

"Ligt jouw interesse op het gebied van informatica? Maar weet je toch niet helemaal zeker of de volledige HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica wel bij je past? Of voldoe je niet aan de vooropleidingseisen? Dan past dit oriëntatietraject uitstekend bij jou! Je gaat aan de slag met een gedeelte van de volledige opleiding en hier word je ook naar beloond. Wanneer je de opleiding hebt afgerond, ontvang je namelijk 30 EC uit de volledige opleiding. Ben je erachter gekomen dat de bedrijfskundige informatica helemaal bij jou past? Dan kun je gemakkelijk doorstromen naar de volledige Bacheloropleiding Bedrijfskundige Informatica.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Bedrijfskundige Informatica Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Intensieve begeleiding
  • Les in kleine groepen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Bedrijfskundige Informatica Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.