Thuis Opleidingen

Menu
windows xp voor 50plus

Windows XP voor 50+

	Windows XP voor 50+

 

Speciaal voor 50-plussers is de NTI-cursus Windows XP voor 50-plussers ontwikkeld. Je leert met deze cursus binnen 6 maanden met de computer omgaan.

 

Opleiding Informatie: Windows XP voor 50+

categorie: Informatica, PC en Internet

"Speciaal voor 50-plussers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en binnen korte tijd de basis van het besturingssysteem Windows XP onder de knie willen krijgen, heeft het NTI een toegankelijke en praktijkgerichte cursus ontwikkeld. Het lesmateriaal is overzichtelijk opgezet en bevat veel afbeeldingen die helpen bij het vinden van de juiste knoppen en menu’s. Je leert gemakkelijk omgaan met het toetsenbord, tekstprogramma’s, internet en de instellingen van je computer. Start nu met de cursus Windows XP voor 50+ en zorg dat je helemaal mee kunt komen in het digitale tijdperk!Daarom kies je voor Windows XP voor 50+ van het NTI:

  • Certificaat in 3 maanden
  • Inclusief Vakblad 'PC Plus'
  • Met gratis muismat

"

 

Studiegids aanvragen: Windows XP voor 50+

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.