Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding webmarketing

HBO module Inleiding Webmarketing

	HBO-module Inleiding Webmarketing

 

Volg de HBO-module Inleiding Webmarketing en krijg de basis van webmarketing snel onder de knie. Wacht niet langer en schrijf je snel in bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding Webmarketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Internet heeft de manier waarop klanten producten aanschaffen en bedrijven producten aanbieden drastisch veranderd. Wil je succesvol zakendoen op internet? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Webmarketing van Hogeschool NTI en leer hoe je online marketing efficiënt en effectief kunt toepassen om jouw doelgroep te bereiken! Je leert de basisbeginselen van de webmarketing en besteedt onder meer aandacht aan E-business en logistiek, E-procurement en Customer Relations Management. Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Commerciële Economie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding Webmarketing van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Commerciële Economie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding Webmarketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.