Thuis Opleidingen

Menu
mba module strategisch management

MBA-module Strategisch management

	MBA-module Strategisch management

 

"MBA-module Strategisch management. Binnen 6 maanden af te ronden! Wil jij je kennis op het gebied van strategisch management vergroten? Dan is deze MBA-module van het NTI echt iets voor jou. Inclusief leerzame praktijkdag!"

 

Opleiding Informatie: MBA-module Strategisch management

categorie: Management

"Strategisch management gaat over het bepalen en implementeren van lange termijndoelen. Hoe kunnen deze zo effectief en efficiënt mogelijk gerealiseerd worden? De MBA-module Strategisch management leert je alles over het vertalen van een strategische koers naar concrete acties. Op managementniveau wordt de koers van een organisatie bepaald. De subgebieden die bij strategisch management van belang zijn, zijn bijvoorbeeld marketing, innovatie en bedrijfsmodellen. Deze module is zeer geschikt voor medewerkers binnen zowel profit en non-profit organisaties. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma, zo kun je de opgedane kennis direct toetsen in de praktijk.Daarom kies je voor MBA-module Strategisch management van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Incl. gratis praktijkcollegedag
"

 

Studiegids aanvragen: MBA-module Strategisch management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.