Thuis Opleidingen

Menu
frans voor beginners

Frans voor beginners

	Frans voor beginners

 

Wil je je verstaanbaar maken tijdens vakanties in Frankrijk? Start dan vandaag nog met de taalcursus Frans voor beginners van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Frans voor beginners

categorie: Talen

"Ruim 22.000 cursisten gingen je al voor en volgden de cursus Frans voor beginners van het NTI! Schrijf je daarom nu in en leer in korte tijd deze taal in de praktijk gebruiken, ook als je nog nooit eerder Frans hebt geleerd. Je docent controleert schriftelijk en gesproken huiswerk, zodat je woorden, het vormen van zinnen en de grammatica leert in zowel woord als geschrift. Binnen 12 maanden heb je kwalificatie A2 van het Europees Referentiekader voor Talen, zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1.500 Franse woorden.Daarom kies je voor Frans voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Al ruim 22.000 cursisten gingen je voor!

"

 

Studiegids aanvragen: Frans voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.