Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma leidinggeven in zorg en welzijn

Kort HBO programma Leidinggeven in zorg en welzijn

	Kort HBO-programma Leidinggeven in zorg en welzijn

 

"Volg het korte HBO-programma Leidinggeven in zorg en welzijn Wil je meer inhoud geven aan je huidige functie in de Zorg en Welzijn-sector? Dan is dit korte HBO-programma van het NTI interessant voor jou!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Leidinggeven in zorg en welzijn

categorie: Gezondheid

"Wil je meer inhoud geven aan je huidige functie in de Zorg en Welzijn-sector? Het korte HBO-programma Leidinggeven in zorg en welzijn is dan interessant voor jou. In dit korte programma, opgesteld door Hogeschool NTI, wordt via vijf modules aandacht besteed aan situationeel leidinggeven, adviesvaardigheden, mensenkennis voor managers, teamrolmanagement en organisatie en management. Daarbij is deze opleiding inclusief vijf gratis praktijkdagen! Schrijf je direct in!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Leidinggeven in zorg en welzijn van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Leidinggeven in zorg en welzijn

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.