Thuis Opleidingen

Menu
toeristisch management

Toeristisch management

	Toeristisch management

 

Wil je graag meer managementkennis op het gebied van toerisme? Start dan vandaag nog met de opleiding Toeristisch management van het NTI. Schrijf snel in!

 

Opleiding Informatie: Toeristisch management

categorie: Toerisme en Cultuur

"Ben je een echte regelneef en heb je passie voor toeristisch management, maar wil je geen volledige HBO-opleiding volgen om manager te worden? Start dan met de managementopleiding Toeristisch management van het NTI. Deze managementopleiding duurt 18 maanden en volgt je op HBO-niveau. Je krijgt vakken als Resortmanagement, Evenementenmanagement, Toeristisch Management, Vrijetijdskunde en Informatiemanagement. Ook leer je talen als Engels en Spaans en kun je kiezen uit Frans of Duits. Start snel met deze praktijkgerichte managementopleiding!Daarom kies je voor Toeristisch management van het NTI:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Praktijkgerichte afsluitende opdrachten
  • Incl. vakliteratuur en 2 praktijktrainingen

"

 

Studiegids aanvragen: Toeristisch management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.