Thuis Opleidingen

Menu
hbo commerciele economie klassikaal marketing

HBO Commerciele economie Klassikaal - Marketing

	HBO Commerciele economie Klassikaal - Marketing

 

Wil je aan de slag met de HBO-opleiding Marketing? Bij het NTI studeer je nu met klassikale lessen! Extra intensieve begeleiding tijdens klassikale lessen.

 

Opleiding Informatie: HBO Commerciele economie Klassikaal - Marketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je aan de slag als marketeer? Dan heeft het NTI de juiste opleiding voor jou! Met de opleiding HBO Marketing Klassikaal leer je alles over het dynamische werkveld van marketing. Tijdens de opleiding volg je klassikale lessen waar en wanneer jou dat uitkomt. Zo studeer je flexibel met intensieve klassikale begeleiding. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je het wettelijk erkende diploma Commerciële Economie. Je mag je dan Bachelor of Commerce noemen.Daarom kies je voor HBO Commerciële economie Klassikaal - Marketing van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 10 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Commerciele economie Klassikaal - Marketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.