Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding medewerker maatschappelijke zorg

Basisopleiding Medewerker Maatschappelijke zorg

	Basisopleiding Medewerker Maatschappelijke zorg

 

Medewerker Maatschappelijke zorg van het NTI leert je ouderen en gehandicapten te begeleiden. Je studeert met veel persoonlijk contact!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Medewerker Maatschappelijke zorg

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Als medewerker maatschappelijke zorg ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van jouw cliënten. Je zorgt ervoor dat de cliënten zich op hun gemak voelen en dat zij een zinvolle dagbesteding hebben, maar je grijpt ook in wanneer het minder gaat. Spreekt dit waardevolle en belangrijke werk je aan? Schrijf je dan nu in voor de Basisopleiding Medewerker Maatschappelijke zorg van het NTI MBO-College! Je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding Medewerker Maatschappelijke zorg van het NTI:

  • Alleen bij het NTI te volgen
  • Iedere dag starten
  • Inclusief 1 praktijkdag
  • Officiële vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Medewerker Maatschappelijke zorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.