Thuis Opleidingen

Menu
hbo module international business

HBO-module International Business

	HBO-module International Business

 

Meer kennis opdoen van het internationaal zakendoen, zoals export, import en investeren. Dat kan met de HBO-module International Business van het NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module International Business

categorie: Administratie en Economie

"Steeds meer bedrijven richten zich op internationale markten. Hier liggen grote kansen, maar ook grote risico’s omdat een buitenlandse markt nu eenmaal van de vertrouwde thuismarkt verschilt. Wil je meer weten over import en export, het uitbesteden van productie en investeren in buitenlandse markten? Start dan nu met de HBO-module International Business van Hogeschool NTI en leer hoe je een internationale bedrijfsstrategie bepaalt en succesvol ten uitvoer brengt! Na het afronden van deze korte module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module International Business van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO European Studies
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module International Business

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.