Thuis Opleidingen

Menu
hbo module intercultureel management

HBO module Intercultureel Management

	HBO-module Intercultureel Management

 

In de module Intercultureel Management kijk je naar verschillende culturen en cultuurverschillen. Wat zijn belemmeringen en waar liggen mogelijkheden?

 

Opleiding Informatie: HBO-module Intercultureel Management

categorie: Management

"Binnen organisaties maar ook bij internationale zakenrelaties kunnen cultuurverschillen een grote rol spelen. Wil je daarom meer weten van culturen, de verschillen en hoe je eventuele spanningen kunt oplossen? Start dan nu met de HBO-module Intercultureel Management van Hogeschool NTI! Je kijkt door verschillende brillen naar culturen en leert wat cultuurverschillen precies zijn en welke praktische gevolgen ze hebben. Daarbij leer je die gevolgen inschatten en hier adequaat op reageren. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Intercultureel Management van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Management
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Intercultureel Management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.