Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding onderwijsassistent

Basisopleiding Onderwijsassistent

	Basisopleiding Onderwijsassistent

 

De Basisopleiding Onderwijsassistent doorloop je op een moderne en flexibele manier al binnen een half jaar bij NTI MBO-College. Voordelig studeren!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Onderwijsassistent

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Werk je graag met kinderen en lijkt het je leuk om een docent bij te staan in de les? Start dan nu met de Basisopleiding Onderwijsassistent van het NTI MBO-College! Je leert hoe je kinderen ondersteunt met spelen en leren en hoe je activiteiten en spelletjes organiseert. Je besteedt aandacht aan leerlingen met sociale moeilijkheden en draagt zorg voor veiligheid en hygiëne in de klas. Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig en je hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding Onderwijsassistent van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • NTI-diploma binnen 6 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Onderwijsassistent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.