Thuis Opleidingen

Menu
hbo module juridische kwaliteitszorg

HBO module Juridische Kwaliteitszorg

	HBO-module Juridische Kwaliteitszorg

 

Ook meer inzicht krijgen in de juridische risico's die bedrijven lopen? Met de HBO-module Juridische kwaliteitszorg leer je de kneepjes van dit vak.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Juridische Kwaliteitszorg

categorie: Recht en Juridisch

"De samenleving juridiseert in hoog tempo. Dit geeft extra zekerheid, maar betekent ook dat bedrijven en organisaties vaker aansprakelijk kunnen worden gesteld door partijen die zich benadeeld voelen. Wil jij binnen een bedrijf of organisatie de juridische risico’s in kaart brengen en op basis hiervan problemen oplossen en adviezen geven? Leer dit nu in de HBO-module Juridische Kwaliteitszorg van Hogeschool NTI aan de hand van actuele praktijkvoorbeelden! Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Juridische Kwaliteitszorg van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Module uit HBO Rechten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Juridische Kwaliteitszorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.