Thuis Opleidingen

Menu
hbo module strategisch facilitair management

HBO module Strategisch facilitair management

	HBO-module Strategisch facilitair management

 

Start vandaag nog en ontwikkel je verder op strategisch en praktisch niveau in het facilitair management! Natuurlijk met de HBO-module van het NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Strategisch facilitair management

categorie: Management

"Bedrijven en organisaties hebben kantoorpanden nodig, werkplekken, computers, telefoons, vergadervoorzieningen, enzovoort. Hoe groter de organisatie, hoe uitdagender het coördineren van deze zaken, bijvoorbeeld in relatie tot kostenbesparingen of het verbeteren van bedrijfsprocessen. Wil je in dit vakgebied werken of heb je hier in je dagelijkse werkzaamheden mee te maken? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Strategisch facilitair management van Hogeschool NTI! Je maakt in deze korte opleiding kennis met verschillende managementmodellen en het concept kwaliteitsmanagement en leert hoe je tot optimale facilitaire oplossingen kunt komen.Daarom kies je voor HBO-module Strategisch facilitair management van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Facilitymanagement
  • Incl. vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Strategisch facilitair management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.