Thuis Opleidingen

Menu
hbo module externe verslaggeving be

HBO module Externe verslaggeving (BE)

	HBO-module Externe verslaggeving (BE)

 

In korte tijd je kennis op het gebied van financiele verslaggeving in organisaties vergroten? Dit doe je met de HBO-module Externe verslaggeving.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Externe verslaggeving (BE)

categorie: Administratie en Economie

"Wil je binnen jouw organisatie meepraten en oordelen over de financiële verslaggeving van de onderneming? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module van Hogeschool NTI! In de korte opleiding wordt aandacht besteed aan jaarrekeninganalyse en de verbanden tussen balanslezen en boekhouden. Waar nodig wordt verwezen naar wetsartikelen en de richtlijnen voor de jaarrekening van de Raad voor de Jaarverslaggeving, ook zijn er in de lesstof veel fragmenten uit jaarrapporten overgenomen. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Bedrijfseconomie.Daarom kies je voor HBO-module Externe verslaggeving (BE) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 9 EC 
  • Module uit HBO Bedrijfseconomie 
  • Begeleiding door ervaren docenten 
  •  Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Externe verslaggeving (BE)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.