Thuis Opleidingen

Menu
hbo module systeemgericht werken

HBO module Systeemgericht werken

	HBO-module Systeemgericht werken

 

Na afloop van deze HBO-module van het NTI heb je veel kennis van systeemgericht denken opgedaan en ontvang je een wettelijk erkend certificaat.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Systeemgericht werken

categorie: Management

"Wil je meer weten over systeemgericht denken? Hoe mensen zich gedragen in verschillende situaties en wat er juist voor zorgt dat zij zich aanpassen naar de situatie waarin zij zich bevinden? Via deze HBO-module van het NTI krijg je in korte tijd zowel theoretisch als praktisch inzicht, zodat je na afloop veel kennis hebt opgedaan over systeemgericht werken. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding SHP waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Systeemgericht werken van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit verschillende HBO-opleidingen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Systeemgericht werken

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.